CONTENT, PRESSE, STRATEGI

Kvikke spørgsmål? Giv mig et kald! +45 6067 8203

TEKST

Teksten er grundstoffet i din online succes

Det er næppe værd at tale om online marketing uden først at skrive din historie – og derfra skabe gode tekster, content, til dit website. Det er grundstoffet i din online succes. Først derefter kommer Facebook, Google, Instagram og alle de andre platforme.

Få succes online med den rigtige strategi i dine tekster

  • Jeg fordyber mig i din virksomhed og branche for at lære mere om dine mål, konkurrenter og USP’er, så vi kan skabe en skræddersyet content-strategi, der harmonerer med din strategi i Google Ads, på Facebook og Instagram. Jeg hjælper dig også med nye ideer, der harmonerer med dit produkt og din strategi.
  • Jeg spiser ord til morgenmad, finder din historie og giver historien liv på den anden side af din virksomhed. På dansk og på engelsk.
  • Jeg leverer al tekst til dit website, til dine stakeholders (presse, influencers osv.) og sørger for at pitche dine budskaber i pressen.
  • Jeg laver dine blogindlæg, planlægger din email-strategi og skriver teksten til din automatiserede email-marketing. Så du kontinuerligt kommer ud med dit budskab, der giver merværdi for dine nye kunder. Og i sidste ende får dem til at købe dit produkt.

Og det er alt sammen content, der kan bruges igen og igen på alle dine markedsførings-platforme.

Din onlinesucces afhænger af din fortælling og teksterne på dit website. 

Om du er stor eller lille betyder ikke noget.

Kontakt mig og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Men først får du et par eksempler på en blogpost og storytelling, jeg har skrevet:

Blog-indlæg fra ESSENTIALS by Dianne J

Historien bag Diannes forretning

Compare products