CONTENT, PRESSE, STRATEGI

Kvikke spørgsmål? Giv mig et kald! +45 6067 8203

  • Home
  • PRESSEMEDDELELSER

PRESSEMEDDELELSER

Presseomtale giver resultater

Du har Facebook. Du bruger LinkedIn. Du er på Instagram. Og du er aktiv. Det er fint, bliv endelig ved med det, for det er nødvendigt. Men det er hårdt arbejde, og du synes sikkert ikke, at det virker i forhold til den energi, du bruger på det.

Du bruger måske endda penge på annoncering via de sociale medier (SoMe).

Men har du overvejet presseomtale? For et er annoncering. Noget andet er, at "mit Dankort ligger godt i min lomme, og det kommer kun frem, når jeg er helt overbevist om, at jeg skal købe dit produkt". Så jeg skal eksponeres for dit produkt mange gange. Og det er også hårdt arbejde at få mig til dét.

Og så er der lige den lille, men vigtige ting, at jeg ikke har helt så meget tillid til en annonce, fordi du har betalt for at komme i kontakt med mig.

Presseomtale giver tillid til dit produkt

MEN møder jeg dig i en omtale i pressen – magasiner, online eller måske lokalavisen - så har jeg langt mere tillid til, at dit produkt er relevant for mig. De fleste medier lever nemlig af at være 'relevant for forbrugeren'. Derfor formidler de som regel kun produktrelateret journalistik, hvis de selv synes, produktet er godt.

Og kontakten til pressen får større og større betydning i PR. For konkurrencen stiger i de fleste brancher, og så kan det faktisk godt lade sig gøre at få positiv omtale i blade og magasiner - både på print og online. 

Men det er ingen hemmelighed, at det kræver benarbejde. Tillige er der flere aspekter af pressearbejdet; udarbejdelse af pressemateriale; relevante og gode billeder; opsøgende kontakt til nøglepersonerne hos medierne; opfølgning på pressekontakten og så videre. 

Jeg arbejder på dine vilkår

Alt det kan jeg hjælpe dig med. Og du kan have tillid til, at jeg arbejder på de vilkår, du har behov for. 

Jeg har skrevet bunker af pressemeddelelser og talt med hundredevis af journalister - og fået masser af materiale i aviser, magasiner og så videre. 

Lad os sammen skitsere dine behov, så sørger jeg for den detaljerede planlægning - både her og nu og på langt sigt hvis det er dit behov. 

Jeg har stor almen viden og kan skrive om alle emner. Jeg sætter mig hurtigt ind i din verden, dit produkt, dine udfordringer. Og jeg får pressematerialet ud over rampen i en fart. 

Kontakt mig og lad os se, om vi svinger sammen. Jeg er klar her og nu!

Compare products