CONTENT, PRESSE, STRATEGI

Kvikke spørgsmål? Giv mig et kald! +45 6067 8203

PR

PR og kommunikation

Har du overvejet, at du kan få gratis omtale af dit produkt? Men er i tvivl om hvordan man nu også skærer den kage? Så har du lagt til i den rigtige havn. Pressemeddelelser og kontakten til pressen har jeg haft som mit kerneområde i over 20 år. Jeg har 'landet' historier på dobbeltsider i B.T., helsider i Ekstra Bladet, fået i hundredevis af journalistiske artikler i såvel landsdækkende presse som i regionale og lokale aviser og blade. 

Det kan også lade sig gøre for dig. Og så ska du ikke betale for omtalen. Samtidig fremstår du langt mere troværdig, end hvis du kun får eksponering for annoncekroner. Det kan alle jo bare gøre. Men kunsten er at få sin historie ind på mediernes redaktionsgange. Det kræver det rette pressemateriale i tekst og billeder. Alt det hjælper jeg dig med.

Kontakt til pressen

Jeg sørger også for at sende materialet til de rette personer. Og jeg tager mig af den opfølgende kontakt. Der er ingen garantier for, at vække interesse på samtlige redaktioner i landet. Men hvis man skyder bredt, er der som regel mindst en journalist, der synes, dit produkt er spændende - og relevant for mediet målgruppe. 

Jeg siger ikke, at du kan få hele sider i dag- og ugeblade. Men en lille omtale er guld værd. Noterne i aviserne - de små artikler på 10-15 linjer i avisens sidespalte er noget af det mest læste i bladet. Og sigter du mod lokalavisen, så går du sjældent galt i byen. Ofte sidder der en enkelt eller to journalister, som styrer alt det kreative arbejde på bladet. Og de ved, hvad det vil sige at have travlt. Derfor kan du med det rette materiale - tekst og billede - tit få redaktionen til at bringe omtale af dit produkt. Og her har du tillige den lokale forankring, hvilket er guld værd - især hvis du driver butik. 

Jeg kan hjælpe dig med alt dette - og jeg udarbejder gerne din pressestrategi på længere sigt, hvis du har behov for det. Det arbejde betaler sig, for der er både påske og jul og de fire årstider at tænke på; pressen prioriterer nemlig efter disse forhold. Og der går snildt en måned eller to fre redaktionen modtager dit materiale, til de bringer det. Mindre, hvis det er en lokalavis.

PR-strategi

Den elektroniske tilstedeværelse bliver kun større hver eneste dag. Der er ikke den platform, man kan få eksponering på. Tænk bare på hvor mange steder du selv er online:

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, netaviser, online-magasiner, din email-indbakke og så videre og så videre. I den sammenhæng betaler det sig at lave en større planlægning af din PR-indsats, hvor du samkører din tilstedeværelse på flere platforme: Vil du fx købe annoncering, er der fornuft i samtidig at sende pressemateriale ud, være aktiv på de sociale medier og så videre. 

Det kræver mere planlægning og har derfor et længere tidsperspektiv. Men det er tit nødvendigt at gå så grundigt til værks for at få et optimalt resultat. Så har du behov for en større PR-kampagne, hvor flere medier skal involveres, tilbyder jeg også dét. 

Kontakt mig og fortæl mig om dine behov. 

Læs også mere her i mit univers - måske du finder mere inspiration.

Compare products