CONTENT, PRESSE, STRATEGI

Kvikke spørgsmål? Giv mig et kald! +45 6067 8203

CONTENT

Content er indhold, der sælger dit produkt

Du kender det fra dig selv; du trækker ikke ukritisk læderet op af baglommen og lukker dine hårdt tjente penge ud i afløbet. Vel? Nej, du tænker dig grundigt om, inden du træffer valget og gennemfører købet. Selvfølgelig ikke nær så meget i supermarkedet og grønthandleren som når det er online. 

Langt de fleste af os skal eksponeres for købstilbuddet flere gange, før vi slår til. Derfor skal dine kunder også have al den hjælp, du kan give dem. Det er her, dit content på din webside og i emails med videre kommer ind i billedet. 

Du skal vise dine kunder, hvad dit produkt kan gøre af underværker for dem. Og du skal fortælle dem det. Svar dem på deres spørgsmål, inden de når at stille dem!

Dit vigtigste værktøj er content

Content er dit vigtigste marketing-redskab. Og content udtrykker sig på mange måder; relevante artikler om dit produkt; gode og levende beskrivelser af dine produkter; forklaringer af hvordan produktet virker; video-præsentationer af produktet og af dig selv; storytelling om dig selv og dine produkter. Og så videre.

Det hjælper jeg dig med!

Du er den, der kender dit produkt allerbedst. Derfor interviewer jeg dig til bunds og finder ind til kernen i dit produkt. Måske også dine medarbejdere, hvis du ikke er alene i 'butikken'. 

Personligt kan jeg se det interessante og værdifulde i stort set alle typer produkter. Og langt de fleste ting er jo sjove at beskæftige sig med, når man først har kradset lidt i lakken for at se, hvad der er nedenunder. 

Det skal begejstre

Jeg har skrevet content om alt lige fra hudpleje til boligmarked, hestesport og skabespil. Og det er altsammen lige fedt at arbejde med. Det er begejstringen, der tæller. Og den kommer jeg med. Og jeg elsker at nørde i detaljen og er derfor skrap til at sætte mig ind i nye produkt-områder. 

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Din content-strategi
  • Din content-plan
  • Blogindlæg - blogpost
  • Kundecases og businesscases
  • Artikler om problemstillinger, som kunderne bakser med
  • Produktbeskrivelser og salgstekster - webcopy
  • Storytelling - historier om dig, din forretning, dit brand og produkter

Kontakt mig allerede nu. Så taler vi om mulighederne, finder ud af om vi svinger sammen og lægger en slagplan.

Ellers er du også velkommen til bare at kigge rundt på mit site - for måske ligger købsbeslutningen lidt længere ude i fremtiden ...

 

Compare products